CAPITALISERS en Dutchyard sluiten exclusieve samenwerking
CAPITALISERS vertegenwoordigt het nieuwe investeringsplatform van Dutchyard op het gebied van vastgoed. Beide bedrijven delen een passie voor kwaliteit, transparantie en innovatie. Door de exclusieve samenwerking kunnen zij elkaars netwerk benutten en expertise delen en verwachten zij nog betere resultaten te kunnen leveren voor hun relaties en hen nog meer winstgevende investeringsmogelijkheden te kunnen bieden.
DUTCHYARD
Dutchyard, opgericht in 2018 door de Nederlandse ondernemer Iwert Dijkema, is een revolutionair investeringsplatform dat zijn cliënten exclusieve toegang biedt tot unieke en veelzijdige kansen. Met hun focus op Stocks, Real Estate, Crypto en Venture Capital helpen zij beleggers hun kapitaal op buitengewone wijze te laten groeien.

Gevestigd in het hart van Amsterdam, richt Dutchyard zich op beleggers die verder willen kijken dan de conventionele oplossingen. Hun innovatieve aanpak stelt investeerders in staat om te profiteren van de eindeloze mogelijkheden waarbij groeipotentieel gemaximaliseerd wordt en tegelijkertijd risico’s voor beleggers zo klein mogelijk wordt gehouden. "Bij Dutchyard transformeren we de beleggingswereld vanuit onze wortels als investeringsplatform opgericht door en voor ondernemers," aldus oprichter Iwert Dijkema. "Net als een Nederlandse tuin planten we de zaadjes voor megabedrijven en geven we elk project de zorg en aandacht die het verdient. Ons doel? Een groenere, betere wereld realiseren door slim te investeren."

Voor meer informatie over Dutchyard www.dutchyard.com
De beheerder van de vastgoedbeleggingsfondsen is CAPITALISERS Beheer B.V. Deze entiteit beschikt over een AIFMD vergunning en is niet betrokken in de samenwerking. Alle participantengegevens inzake de lopende vastgoedbeleggingsfondsen worden niet gedeeld en blijven onder het toeziend oog van CAPITALISERS Beheer B.V., de compliance officer en de externe bewaarder CSC Depositary.