Wij initiรซren vastgoedbeleggingsfondsen waarbij wij vastgoed, kapitaal en financiering samenbrengen.
ASSETS | EQUITY | FINANCE.
ASSETS
CAPITALISERS biedt beleggingsmogelijkheden in bestaand en nog te ontwikkelen vastgoed met een focus op wonen. Scherp op kwaliteit en performance. Dit doen wij met behulp van ons netwerk van makelaars, collega-beleggers en ontwikkelaars. Waarde voegen we toe door actief beheer, waarbij wij geloven dat huurderstevredenheid en een goed rendement voor onze investeerder hand in hand gaan.

ONS BELEGGINGSPROFIEL
Wij richten ons op residentieel aangevuld met commercieelvastgoed met een stabiel cashflowrendement. Daarbij hebben we een voorliefde voor het middenhuursegment, (middel)grote steden en gestapelde bouw.
^ WAARDEVAST.
Kwalitatief hoogwaardige assets, gelegen op strategische locaties.
^ STABIELE CASHFLOW.
Stabiele huurinkomsten, prestatieafspraken met onze leveranciers en renteafspraken met banken voor een langere termijn.
^ SCHAARSTE.
Een voorkeur voor residentieel vastgoed omdat het woningtekort groot is en de druk op de woningmarkt tot tenminste 2035 lijkt aan te houden.
^ DUURZAAMHEID.
Kritisch op duurzaamheid bij acquisitie en exploitatie met een energielabel C gemiddeld als ondergrens. Wij geloven dat (duurzaam) investeren in goede woningen gelijk staat aan investeren in rendement voor onze participanten. Alle onderhoudswerkzaamheden zijn gericht op het verbeteren van de energieprestatie.

FUND- EN ASSET MANAGEMENT
CAPITALISERS verzorgt het volledige traject van acquisitie tot oprichting van het fonds en het fund- management dat daarop volgt. Kernactiviteiten zijn het bouwen van rendementsmodellen, (fiscale) structurering, risicobeheer en contracteren.
We voegen waarde toe door actief beheer, waarbij we geloven dat huurderstevredenheid en het rendement voor onze participanten hand in hand gaan. Daarbij richten wij ons voortdurend op prestatieverbetering van het fonds door onder meer onderhoud en verduurzaming en door onderhandelingen met onze partners en huurders.
EQUITY
CAPITALISERS structureert fiscaal transparante beleggingsfondsen voor particuliere investeerders, pensioenfondsen en stichtingen. Onze vastgoedbeleggingsfondsen bieden een betrouwbaar rendement, waarbij we conservatief zijn in onze aannames en duidelijk over de kosten. We vinden persoonlijke aandacht voor onze beleggers belangrijk om maatwerk te kunnen leveren. Tevens structureren wij private label vastgoedfondsen voor besloten groepen investeerders.

VASTE PARTNERSHIPS MET FAMILY OFFICES EN VERMOGENSBEHEERDERS
We werken samen met een selecte groep family offices en vermogensbeheerders. Voor deze partners structureren wij ook private placements, waarbij een beleggingsfonds op maat wordt gestructureerd voor een selecte groep beleggers.
FINANCE
CAPITALISERS beschikt over een (inter)nationaal financieringsnetwerk van banken en alternatieve financiers. CAPITALISERS biedt passend vreemd vermogen afhankelijk van loan-to-value eisen, de looptijd en het risicoprofiel van de belegging. Wij zorgen voor concurrerende aanbiedingen, voeren de onderhandeling over condities en convenanten, sluiten leningovereenkomsten en monitoren deze gedurende de looptijd van het fonds.